Expediere rapida si in siguranta Cele mai bune oferte In domeniu de peste 25 ani
INFORMATII RETUR

?Pot returna produsele comandate?

Produsele comandate se pot returna in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului/comenzii. In acelasi timp produsele returnate nu pot fi deteriorate sau folosite si trebuie sa contina toate accesoriile aferente acestora.

Pentru a returna produsele comandate trebuie sa selectezi comanda sa alegi produsele ce vrei sa fie returnate din comanda, sa completezi cu toate detaliile necesare si sa alegi una dintre variantele de retur.

Ai doua variante de retur, in magazin sau prin curier, alegerea ramane la tine.

Returul in magazin se poate face in oricare dintre magazinele noastre, in Pitesti sau Mioveni.

?In cat timp vine curierul sa imi ridice returul?

Curierul va ajunge la tine in 3-5 zile lucratoare de la inregistrarea cererii de retur, iar costul returului este de 30.00 RON.

?Ce se intampla dupa completarea formularului de retur?

Dupa ce inregistram cererea ta de retur, te tinem la curent prin e-mail cu statusul returului.

Te vom anunta daca returul tau a fost acceptat sau refuzat, in caz de refuz iti vom retrimite coletul inapoi si vei primii toate informatiile despre refuzul acestuia.

?Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsul returnat?

Orice produs ce urmeaza a fi returnat trebuie sa fie in exact aceeasi stare in care a fost livrat(sa nu prezinte deteriorari, sa contina absolut toate accesoriile).

Ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu se afla in starea lui initiala sau care nu contine toate accesoriile si ambalajele acestuia, deoarece noi oferim DESCHIDERE COLET LA LIVRARE, astfel dumneavoastra puteti refuza coletul in cazul in care observati ca produsul nu a ajuns perfect sau daca ii lipsesc accesorii.

Orice retur plasat consta in returnarea baniilor pe care i-ati platit pentru produse, astfel costul de livrare al comenzii nu este rambursabil.